Het talentenspel

Wat bezielt jou?


Stel je voor dat iedereen maar dan ook iedereen datgene zou doen waar zijn hart naar uit gaat, in studie, werk of relatie? Zou leven vanuit bezieling. Hoe zou de wereld er dan uit zien?

Veel mensen doen niet het werk van hun dromen. Leiden niet het leven dat ze eigenlijk zouden willen…Ze raken vermoeid, gefrustreerd, of depressief . Ze “missen hun missie”.
Wie kent niet de verhalen van mensen die eerst een crisis nodig hebben alvorens pas echt te durven beslissen om datgene te gaan doen waar hun hart en hun ziel naar uit gaat?

Iedereen heeft zijn eigen missie in het leven en heeft zijn eigen unieke talenten om deze missie uit te voeren. Lang niet iedereen is zich daar van bewust.

Wat is jouw missie? Wat doe jij met je talenten? Weet je eigenlijk wel wat jouw talenten zijn? Misschien sta je wel op een kruispunt in je leven of wil je weten of je de juiste weg bent ingeslagen? Voel je een onrust, heb je het ‘druk, druk, druk’ en/of zit je niet lekker in je vel en je weet niet hoe dat komt?

Het talentenspel kan je ondersteunen bij het vinden van antwoorden op deze vragen.

Wat is het Talentenspel?


Het talentenspel is een speelse en tegelijk krachtige methode om toegang te krijgen tot je binnenwereld. Dit is de wereld van je talenten, je eigen wijsheid en je diepste verlangens.

In het spel wordt gebruik gemaakt van de metafoor van een koninkrijk dat je kunt zien als een beeld van jouw innerlijke leven. Hiervan ben jij koning of koningin. De dienaren in het koninkrijk zijn je talenten, die er mede voor zorgen dat de koning(in) kan regeren en zijn/haar missie uitvoeren. Zie voor verdere informatie bijgaande brochure: download de brochure hier.

Brochure

Klik hier om de brochure te downloaden

Voor wie?


Voor iedereen vanaf 18 jaar die op zoek is naar zichzelf, naar zijn talenten, naar verdieping, naar de juiste studie of werk of verheldering zoekt in zijn leven.

Voor echtparen die verdieping in hun relatie willen bestaat de mogelijkheid om het spel samen te spelen.

Voor groepen collega’s, vriend(inn)en kan een groepsafspraak gemaakt worden.

Afspraken


Individueel: Het talentenspel bestaat uit twee tot vier sessies van elk 2 tot 3 uur waarin het gehele spel doorlopen wordt tot en met het formuleren van de levensmissie.

Echtparen: kunnen het spel helemaal samen doorlopen in twee hele dagen*.

Groepen: voor groepen kunnen afspraken op maat worden gemaakt. Alles is mogelijk: van kennismakings workshop tot een tweedaagse training.*

*Sinds voorjaar 2011 zijn er enige mogelijkheden om te overnachten.